YALIS CHAMELEON, et dørhåndtak som endrer seg når det endrer seg

Redaktørens anbefaling:

CHAMELEON-dørhåndtaket, som er en representativ blant YALIS dørhåndtak de siste årene, ble designet av 90-tallsdesigneren Dragon Long. Ved å kombinere en rekke designelementer, en modell og trestiler, oppfyller CHAMELEON behovene til avanserte dørprodusenter og skaper en annen verdi.

design-door-handle

Dragon Long

En fremvoksende designer født på 90-tallet

Søker fremgang mens du opprettholder stabilitet

Vant mange designpriser

 

YALIS CHAMELEON-serie dørhåndtak kan brukes på tredører, og passende dørtykkelse er 38mm-50mm. CHAMELEON er designet i ergonomi. Baksiden av håndtaket er designet i en rund bueform med vinkelen på den menneskelige hånden, noe som gjør det lettere å åpne døren. 6072 magnetisk låsekropp matchet av CHAMELEON, har en unik struktur og innebygde doble pads, som kan redusere støyen når du lukker døren.

Et dørhåndtak skiftes når det endres

YALIS CHAMELEON-serie dørhåndtak, med utgangspunkt i behovene til high-end dørprodusenter, opprettholder det integrasjonen og ekspressiviteten til selve produktdesignet. For å holde tritt med nøkkelord som materiale, linje og design har vi gjort et stort gjennombrudd i stil med dørhåndtak, slik at dørhåndtakene også kan bli dekorasjonen for tredører og glassdører.

1. Sett inn design

Du kan velge å bruke lær, akryl og andre materialer til innlegg for å lage en annen stil.

2. Striasjonsdesign

CHAMELEON absorberer inspirasjon fra kinesisk silke og bambus, og kondenserer naturen og møblene i rommet, bryter den stive og vanlige linjedesignen og skaper et rom med rike lag og estetikk med naturlig buede linjer på dørhåndtaket.

3. Enkel design

Designeren prøver å snakke med fortid og nåtid, og henter inspirasjon fra prøven, og gir dørhåndtakets lås en ren og unik sjel, ikke overdrevet, ikke livlig, men du kan alltid bli rørt av Zen i den.

zinc-alloy-door-handle

Ett utseende, tre funksjoner

YALIS CHAMELEON-dørhåndtak er designet med en 38 * 50 mm firkantet rosett og tykkelsen er bare 7 mm. Det samme utseendet, tre funksjoner: personvernfunksjon, nøkkelhullsutløser, inngangsfunksjon, som kan tilpasses til en rekke hjemmescener, eskorterer hjemmet ditt. Utstyrt med 6072 magnetisk låsekropp, stille og intimt.

leather-door-handle

Vi ser frem til hvert produkt av YALIS, som kan dekke behovene til moderne familier. De siste årene har YALIS forsøkt perfeksjon i sine produkter. Fra valg av råvare, FoU, teknisk prosess, emballasje til forsendelse, har hver prosess vært krevende til det ytterste. Hver detalj i utskjæringen er den høyeste kvalitetsgarantien.

Vi håper CHAMELEON-dørhåndtaket kan gi deg en ny opplevelse og bli en klassisk dørutstyr.

bedroom-door-handle

Forskjeller og behov har skapt denne fargerike verdenen, bare ved å følge tidenes tempo, og kontinuerlig innovere og endre oss slik at vi kan holde tritt med tiden og oppgradere sjarmen.

YALIS CHAMELEON-dørhåndtak ble designet. En modell, tre stiler, som kan fylle kundens forskjellige behov. Vill, ren, tøff eller feminin ... CHAMELEON respekterer hver centimeter plass og kan gi deg mer enn overraskelser.


Innleggstid: Jun-18-2021

Send meldingen til oss: