Hva er forholdsreglene involvert i produksjonsprosessen av innendørs dørlåser

Innendørs dørlåserrefererer vanligvis til låser installert innendørs, som brukes i forbindelse med dørstoppere og hengsler.Folk kommer og går hver dag, svette, fett osv. på hendene vil forårsake visse skader på den, så når vi velger, må vi velge innendørs dørlås med god produksjonsteknologi og høy kvalitet for å sikre levetiden.Så, hva er forholdsreglene involvert i produksjonsprosessen av innendørs dørlåser?

innvendig dørhåndtak
1. Forberedelser før du lager innendørs dørlåser

Hovedmaterialene til vanlige innendørs dørlåser på markedet er sinklegering, rustfritt stål, rent kobber og aluminiumslegering.De er laget av forskjellige materialer og har forskjellige prosesser.For eksempel er rustfritt stål og aluminiumslegeringsmaterialer ikke egnet for galvanisering, og hardheten til rustfritt stål er høy., Det er høyere krav til temperaturen under smelting, så før vi lager, må vi først bestemme materialet som brukes, og velge riktig metode for forskjellige materialer.

2, arbeidet etter den indre dørlåsen er dannet

Etter støpinginnendørs dørlåspakkes i en skumplastboks og sendes til galvaniseringsverkstedet eller galvaniseringsfabrikken for å forberede galvaniseringsarbeid.Rollen til galvanisering er todelt.For det første kan en flerlags beskyttende film dannes på metalloverflaten for å tillate at det indre metallet holdes unna støv og vannskader i luften, noe som kan forlenge levetiden;for det andre kan galvaniseringsprosessen få innendørs dørlåser til å ha flere farger, vanlige er: gul bronse, pvd gull, grønn bronse, sub-svart, etc. Etc., for å få det til å se vakrere ut og fargen lysere.

3. Montering av innendørs dørlåser

I likhet med andre produkter, er også innendørs dørlåser sammensatt av mange deler, kjernekomponentene er:dørhåndtak, låsesylinder, låskropp, nøkler, skruer og så videre.Legg disse ferdige delene pent og ryddig i emballasjeboksen, eller sett dem sammen for å lage en ferdig lås.Etter at monteringen er fullført, kreves det en rekke tester, for eksempel saltspraytest, åpnings- og lukketidstest og så videre.


Innleggstid: 13. desember 2021

Send din melding til oss: