Hva er komponentene i dørhåndtakslåssettet

I dag er de mest brukte dørhåndtakslåsene de delte dørhåndtakslåsene, så deler av strukturen til de delte dørhåndtakslåsene inkluderer?

La oss lære med YALIS, toppmerket innen dørhåndtak.Strukturen til delte dørhåndtakslåser er generelt delt inn i fem deler: dørhåndtak, rosett/skjold, låskropp, sylinder og fjærmekanisme.Og så vil vi forklare det i detalj.

Dørhåndtak:

Det finnes mange design og overflatebehandlinger for dørhåndtak.Råvarene til dørhåndtak på markedet er grovt sett delt inn i flere metaller: messing, sinklegering, aluminiumslegering, rustfritt stål og så videre.Selvfølgelig finnes det andre ikke-metalliske dørhåndtak, som keramiske håndtak og krystallhåndtak.

For tiden er dørhåndtakene i high-end-markedet hovedsakelig messinghåndtak og sinklegeringshåndtak, mellom- og high-end-markedene er hovedsakelig sinklegeringshåndtak, og lavere-end-markedet er hovedsakelig aluminiumslegeringshåndtak og rustfritt stålhåndtak.Fordi sinklegering ikke bare kan lages til mange design og overflatebehandlinger, men også har en sterkere hardhet enn aluminiumslegering, og prisen er mer konkurransedyktig enn messing, så dørhåndtaksmaterialet som for tiden brukes av dørhåndtaksmerker på markedet er sink legering.

Når du velger et håndtak, må du fokusere på galvaniseringsprosessen på dørhåndtakets overflate.Fordi galvaniseringsprosessen kan sikre at dørhåndtaket ikke oksideres, forlenger levetiden til dørhåndtaket.Hva har galvaniseringsprosessen til dørhåndtaket med det å gjøre?På dette tidspunktet må du ta hensyn til tykkelsen på platingslaget, antall galvaniseringslag og elektropletteringstemperaturen.

dørhåndtak i sinklegering

Rosett / Escutcheon:

Rosetten og skjoldet brukes hovedsakelig til å dekke fjærmekanismen til dørhåndtaket, og formen er vanligvis delt inn i en rund og en firkantet.Noen spesielle håndtaksdesign integrerer rosetten og håndtaket direkte.Den vanlige størrelsen på markedet er sannsynligvis mellom 53 mm -55 mm, men noen land og regioner vil være mer spesielle, størrelsen vil overstige 60 mm eller mindre enn 30 mm.Når det gjelder tykkelse, er tykkelsen på den tradisjonelle rosetten og skjoldet ca. 9 mm, men på grunn av den rådende minimalistiske stilen, har ultratynne rosetten også begynt å bli populær, og tykkelsen er omtrent halvparten av tykkelsen til den tradisjonelle rosetten. .

dørhåndtaksrosett

Låskropp:

Låskroppen er en viktig del av en dørhåndtakslås.De vanligste på markedet er enkeltlåse og dobbeltlåse. Selvfølgelig finnes det andre låsekropper som trelåse.De grunnleggende komponentene i låsekroppen er: kasse, lås, bolt, forende, slagplate og slagkasse.

Åpningshullavstanden til døren er relatert til senteravstanden og baksiden av låsekroppen.Så hvis du skifter ut dørhåndtakslåsen, må du måle senteravstanden og baksiden av dørhullet før du kjøper en ny dørhåndtakslås.

magnetisk dørhåndtakslås

Sylinder:

For tiden er tykkelsen på døren på markedet omtrent 38 mm-55 mm, og lengden på sylinderen er relatert til tykkelsen på døren.Sylinderen er generelt delt inn i 50 mm, 70 mm og 75 mm, som må velges i henhold til tykkelsen på døren.

dørhåndtakssylinder

Fjærmekanisme / monteringssett:

Fjærmekanismen er en struktur som forbinder dørhåndtaket og låsekroppen, og monteringssettet er en struktur som forbinder sylinderen og låsekroppen.Om dørhåndtakslåsen går jevnt og om dørhåndtakslåsen vil falle ned eller ikke, alt avhenger av fjærmekanismen og monteringssettet.

dørhåndtaksmekanisme

Innleggstid: 21. mars 2021

Send din melding til oss: