Internasjonalt ledende maskinvaremerke for dørlås er her!

enkle dørlåser for tredør

1. Hvilke typer dørlåser finnes?

Med konstant fremgang i samfunnet, funksjonene tilmaskinvare dørlåselementer blir stadig mer varierte, og hver maskinvarelås har forskjellige applikasjonsfunksjoner.Dørlåser kan deles inn i utvendige dørlåser (tyverisikring), romdørlåser, ganglåser samt vaskeromslåser i henhold til deres funksjoner.

Det er mange typer maskinvaredørlåser på markedet i dag, med forskjellige nyanser, funksjoner og materialer.Vanlige dørlåser består av utvendige dørlåser, sfæriske låser, deal med låser, skaplåser,glass låser,elektroniske låser, tyverisikringslåser, toalettlåser og også dørlåser med fingeravtrykk.Blant dem har kulelåser og ta vare på låser en av de mest designene.

 enkle dørlåser for tredør

2. Nøyaktig hvordan velge en utstyrsdørlås?

Når du velger en dørlås, må du være oppmerksom på at fasetter overholdes.

(1) Når du velger dørlåsartikler av populære merker, er det nødvendig å se om det ytre laget av låskroppen til dørlåsen er glatt og rent, samt om det er problemer som påvirker utseendet.

(2) Det må utvises forsiktighet for å velge en lås som åpner i samme retning som døren.Plasser nøkkelen i hullet på låsens sylindriske rør for å åpne dørlåsen for å se om åpningen er følsom og glatt.

( 3) Legg merke til størrelsen på dørkarmen.Dørrammen som kan installere kulelåsen samt håndtakslåsen bør ikke være mindre enn 90 cm.Du kan transformere dørlåsknappen samt ta vare på for å se om den er lett å åpne opp.

( 4) Vanligvis dørlåser egnet for dører med en tykkelse på 35-45 mm, samt noe utstyr kan dørlåser til og med brukes til dører med en tetthet på 50 mm.Lengden på dørlåstungen bør ikke være for kort.

( 5) Noen styrelåser er delt høyre i venstre og høyre hånd, så fokuser når du kjøper.Måten å skille mellom om håndtakslåsen er høyrehendt eller venstrehendt er veldig grei: avhengig av at den andre siden av døren håndterer døren, er dørhengslet på høyre hånd høyre dør, og venstre hånd er venstre dør.

 dørlåser for secert dør

3. Verdens ledende maskinvaremerke for dørlås– IISDOO

 dørhåndtak i tre av høy kvalitet

Vi er en verdensledende utstyrsbedrift som spesialiserer seg på produksjon av dørlåser og også dørhåndtak.Døren så vel som veggen er generelt utviklet for å ha samme historiefarge, som kan brukes på ulike praktiske områder som soverom, forskningsstudierom og lagerrom.

 tre dørhåndtak hardware high en

Vi har drevet i dørlåsindustrien i årevis, og har også muligheten til å levere skreddersydde tjenester for utstyrstjenester.Vi har faktisk tilbudt utallige forbrukere over hele verden, og vi er også konkurransedyktige innen forskning og utvikling av dørbeslag.


Innleggstid: Aug-04-2022

Send din melding til oss: