Hvor mange metoder kjenner du til overflatebehandling av maskinvare?

Dedørlås i aluminiumtilpasning refererer til maskindeler eller komponenter laget av maskinvare, samt noen små maskinvareprodukter.Den har et bredt spekter av bruksområder og et bredt spekter av bruksområder.Vanlig maskinvare på markedet kan deles inn i: daglig maskinvare, konstruksjonsmaskinvare og maskinvare som sikkerhetsprodukter.

glass-dør-håndtak-lås

Det er mange maskinvareprodukter, med likheter og små forskjeller, hver med forskjellige funksjonelle egenskaper.Imidlertid er materialene de bruker også delt inn i kategorier, som: aluminiumslegering, Zi-legering, rustfritt stål og andre materialer.Men hvordan håndtere overflaten avdørlås i aluminiumtilpasning, og hva er trinnene?

 

Hva er overflatebehandlingene av aluminiumslegering?

 

Det vanligste er aluminiumoksidasjon, som kan ledsages av ulike fargebehandlinger.Den mest brukte aluminiumslegeringen er kjemisk nikkel, som mest brukes til radiatorer, og til slutt maling og spray.

 

Hva er overflatebehandlingene av Zi-legering?

 

Overflatebehandlingen av Catalpa-legering inkluderer sandblåsing, polering, galvanisering, sminke, elektroforese og så videre.

 

Hva er overflatebehandlingene av rustfritt stål?

 

Overflatebehandlingsmetodene for rustfritt stål inkluderer: naturlig overflateblekingsbehandling, overflatespeilbehandling og overflatefargebehandling.

 

Ovenstående er overflatebehandlingsplan fordørlås i aluminium.For dørlås i aluminium er YALIS Hardware førstevalget!


Innleggstid: 17. september 2021

Send din melding til oss: