Dørlås bruk og vedlikehold

Fradørlåsertil vinduslåser, fra skuffehåndtak til å håndtere låser, vi berører håndtak daglig, men vet vi nøyaktig hvordan vi skal holde og også sette oppdørlåser?Deretter vil jeg definitivt informere deg om risikofri bruk og vedlikehold av utstyrslåser.

 

enkle dørlåser for tredør

 

Se vedlikehold
Under renoveringen av huset, forsegle de utsatte komponentene til dørhåndtaket og også panelet til låsen med en plastpose for å unngå at overflatebehandlingslaget til låsen eroderes av sure eller alkaliske materialer samt gasser under oppholdet dekorasjon, noe som resulterer i områder og også blemmer.Selv delaminering sensasjon alvorlig påvirker utseendet høy kvalitet av utstyr låser.Noensinklegeringså vel som kobberutstyrslåser vil legge merke til "områder" etter å ha vært installert på døren i lang tid.
Ikke bruk rengjøringsmidler og andre kjemikalier for å skrubbe, ellers vil det skape falming.Ikke tørk av låsekroppen og dørhåndtaket med en fuktig klut, det er veldig enkelt å lage korrosjonsplasser på enkelte metalllåser, og også pletteringslaget av legeringsutstyrslåser er enkelt å bære bort, og kaster den nydelige landfrukten.

 

sylinderlås

 

Bruker ytelsesvedlikehold
1. Når du lukker døren, er det best å holde håndtaket, skru låsen inn i låsekroppen, og deretter starte døren etter at du har lukket døren.Det er ingen krav om å tvinge døren, ellers vil levetiden til låsen bli forkortet.
2. Når den primære låsetungen eller sikkerhets- og sikkerhetslåsetungen strekker seg ut av døren, ikke kolliderer voldsomt for å forhindre at låsetungen og også dørkarmen blir skadet.
3. Siden tetningslisten som er installert mellom dørkroppen og dørrammen har en fleksibel innvirkning, når døren er låst med dørhåndtaket eller avgjørende, kan du trykke på døren eller trekke døren for hånd for å unngå det elastiske trykket, som så vel som ingen solid dreiing er nødvendig.Dørhåndtaket eller essensielle åpner og lukker også døren for å forhindre at dørhåndtaket eller nøkkelen skades.

 

sorte dørhåndtak

4. Bevar alltid innstillingen til låsekroppstransmisjonen med smøremiddel for å gjøre transmisjonen jevn og forbedre servicesyklusen.Det anbefales å inspisere hver 6. måned eller hvert år, og skruene må strammes under hele inspeksjonen.
5. Når låsen forblir i sikker bruk, smør ofte en prosentandel grafittpulver eller blyantpulver inn i hullet pålåsesylinderå vedlikeholde det essensielle puttet og tatt ut effektivt.Diverse andre oljer kan ikke inkluderes som smøring for å holde seg fri for olje som fester seg til fjærduken, noe som resulterer i at låsehodet ikke kan rotere og derfor ikke kan åpnes opp.
6. Inspiser med jevne mellomrom det innbyrdes tilpasningsområdet mellom låslegemet og låseplaten, om høyden på låsetungen og sikringsplatehullet er egnet for hverandre, og det gjensidige samsvarsområdet mellom døren også da dørkonstruksjonen fortrinnsvis er 1,5 mm-2,5 mm.Hvis du ser noen modifikasjoner, juster den nøyaktige plasseringen av hengslene eller låseplatene på døren.Samtidig er det viktig å fokusere på den kjølige krympingen og den termiske utviklingen som er forårsaket av været for å sikre at tomrommet mellom døren ogdørramme, låsekroppen så vel som låseplaten er rimelig, for å sikre at utstyrslåsene kan benyttes både sikkert og greit.

Under ombyggingen av boligen, vennligst forsegle de utsatte delene avdørhåndtakog også panel av låsen med en plastpose for å forhindre at overflatebehandlingslaget på låsen blir slitt ned av sure eller alkaliske produkter samt gasser under husdesign, noe som resulterer i områder og sår.Ikke tørk av låsekroppen og også dørhåndtaket med et vått håndkle, det er lett å lage rustflekker på noen ståljernlåser, og pletteringslaget av legeringslåser er veldig enkelt å bruke bort, og mister den vakre forstadsfrukten.

 

innvendige dørhåndtak

 

Når låsen er i sikker bruk, smør med jevne mellomrom en liten mengde grafittpulver eller blyantpulver rett inn i åpningen av låsesylinderen for å opprettholde den avgjørende innsatte og også trukket ut effektivt.Undersøk fra tid til annen det delte samsvarsområdet mellom låsekroppen og også sikringsplaten, om hevingen av låsetungen og også sikringsplatens åpning er egnet for hverandre, og også den vanlige samsvarsavstanden mellom døren og også dørrammen er ideelt sett 1,5 mm-2,5 mm.Samtidig er det nødvendig å være oppmerksom på den kjølige krympingen og termiske ekspansjonen forårsaket av værproblemer for å sikre at rommet mellom døren og dørrammen, låsekroppen og også låseplaten er rimelig. , slik at utstyrslåsene kan brukes sikkert og effektivt.


Innleggstid: Aug-10-2022

Send din melding til oss: