Forstår du virkelig dørhåndtak?

Det finnes flere og flere typer låser på markedet.Den mest brukte i dag er håndtakslåsen.Hva er strukturen til håndtakslåsen?Håndtakslåsstrukturen er generelt delt inn i fem deler: håndtak, panel, låskropp, låsesylinder og tilbehør.Det følgende vil introdusere hver del i detalj.

asdad (1)

Del 1: Håndtak

Håndtak, også kjent som dørhåndtak, er laget av sinklegering, kobber, aluminium, rustfritt stål, plast, tømmerstokker, keramikk osv. Nå er de vanligste dørhåndtakene på markedet hovedsakelig sinklegering og rustfritt stål.

asdad (2)

Del 2: Panel

Fra lengden og bredden på panelet er låsen delt inn i en dørlås eller en dørlås, så panelet er en svært viktig faktor ved kjøp.

Størrelsen på dørpanelet er forskjellig.Låsen velges i henhold til åpningsstørrelsen på døren.Før du kjøper, må vi også avklare tykkelsen på døren hjemme.Den generelle dørtykkelsen er 38-45MM, og spesielle fortykkede dører krever spesiell dørlåsbehandling.

Materialet og tykkelsen på panelet er veldig viktig, materialet av høy kvalitet kan forhindre at panelet deformeres, og galvaniseringsprosessen kan forhindre rust og flekker.

asdad (3)

Del 3: Låskropp

Låslegemet er kjernen i en lås, nøkkeldelen og kjernedelen, og er generelt delt inn i et enkelt tungelåslegeme og et dobbelt tungelåslegeme.Grunnsammensetningen er: skall, hoveddel, foringsplate, dørspenne, plastboks og skrubeslag., Enkeltungen har vanligvis bare en skrå tunge, og det er to spesifikasjoner på 50 og 1500px.Denne størrelsen refererer til avstanden fra det midterste hullet i plateforingen til det firkantede hullet i låsekroppen.

asdad (4)

Den doble tungelåskroppen inkluderer skrå tunge og firkantet tunge.Den gode låsetungen er laget av 304 rustfritt stål, som forhindrer at låskroppen skades og har bedre tyverisikring.

asdad (5)

Jo større låskroppen er, jo dyrere er den generelle prisen.Multifunksjonslåsen er vanligvis låst med en dør.Tyverisikringsytelsen er veldig god og prisen er veldig dyr.Låskroppen er en funksjonell del av en lås, og den er også en nøkkeldel.


Innleggstid: 20. april 2022

Send din melding til oss: