Hva slags materiale er bra for dørhåndtak på soverommet?

Soverommet er et sted for folk å hvile, og den generelle dekorative effekten er mer varm og rolig.Vanligdørhåndtak på soverommetpå markedet hovedsakelig har fire materialer, sink legering, rustfritt stål, aluminiumslegering og rent kobber.Soveroms dørhåndtak av forskjellige materialer har forskjellige egenskaper.Mange venner vil vite hvilket materiale de skal velge for dørhåndtak på soverommet.Bedre?

personvern-dørhåndtak

Hvilket materiale er bra fordørhåndtak på soverommet?

1. Soveromsdørhåndtak laget av sinklegering

Sinklegering er et av de vanligste hovedmaterialene for dørhåndtak på soverommet.Det er kjent for sin utmerkede galvaniseringsytelse.Etter at dørhåndtakene til soverommet i sinklegering er behandlet av galvaniseringsprosessen, er overflaten jevnere og passer til huden.I tillegg er selve sinklegeringen Tettheten er høy.Normalt kan vekten av et sett med dørhåndtak i sinklegering nå rundt 2,8 kg.Den er tyngre å holde i hånden og har mer vekt.Sammenlignet med de tre andre materialene er dørhåndtakene til soverommet i sinklegering vakrere.Det er flere stiler, og det er ikke mindre enn 1000 typer på markedet for tiden, som kan møte behovene til de fleste forbrukere.

2. Soveromsdørhåndtak i rustfritt stål

Dørhåndtak i rustfritt stål er kjent for å være holdbare og kostnadseffektive.Dørhåndtak på soverommetav dette materialet brukes ofte i ulike ingeniørprosjekter, som sykehus, personalhjem, skoler osv. Det er verdt å nevne at det finnes to typer dørhåndtak i rustfritt stål, 201 og 304. Det meste av det sirkulerende rustfritt stål i markedet er hovedsakelig laget av 201 rustfritt stål.304 dørhåndtak i rustfritt stål er ikke bare dyrere, men også sjelden tilgjengelig på lager.De må sendes til produsenten.Bestill, legg en bestilling og lag på bestilling.

3. Soveroms dørhåndtak laget av aluminiumslegering

Soveromsdørhåndtak i aluminiumslegering er mer egnet for massefamilier.Sammenlignet med sinklegering og rustfritt stål har dørhåndtak i aluminiumslegering fordelen av å være rimeligere, men prisen og kvaliteten er positivt korrelert, fordi prisen ikke er høy, og ulempene med dørhåndtak i aluminiumslegering er selvsagt også aluminiumslegering. dørhåndtakene på soverommet er lettere og føles lette og lette på hendene.I tillegg er aluminiumslegeringsmaterialer ikke egnet for galvanisering, og det er ikke mange stiler som sirkulerer i markedet.

4. Soveromsdørhåndtaket laget av rent kobber

Rent kobbermateriale i seg selv er et slags edelt metall, og markedsprisen er relativt høy.Normalt vil det på grunn av ulike håndverk og stiler være visse prisforskjeller.Dørhåndtaket til soverommet i rent kobber kan lages i forskjellige stiler på grunn av dets utmerkede metallegenskaper, og dets normale levetid kan nå 10 år.


Innleggstid: 12. oktober 2021

Send din melding til oss: