Vi er tilbake

Den 24. februar, som vanlig for gjenåpningen etter det nye måneåret, holdt artister lange stoffdrager oppe på staver og danset til trommeslag, i håp om å bringe lykke til YALIS-arbeidere hver dag.Men dette er ikke normale tider.

kommersielle dørhåndtak

Regjeringen har kunngjort at epidemien er under kontroll til det punktet at store deler av landet kan gå tilbake i arbeid.24. februar 2020 kom YALIS-ansatte tilbake på jobb.Vi arrangerte overvåkingsteamet og beredskapsteamet for å få daglig temperaturinnsjekk, hånddesinfeksjon og å gi bort masker.Alle som kom inn i selskapet måtte gjennom helsesjekker og ble bedt om å ta på seg maskene, for ikke å spre bakterier ved å snakke.

dørhåndtak merke

"Arbeidet begynner å gjenopptas rundt om i landet, vi opplever en tilbakevending til normale forhold som vi hadde forventet."Det sa daglig leder Bob Li.YALIS har tatt streng kontroll for å sikre at alt er på prosessen som sikrer at det er trygt og rent.

Vi setter de røde lommene på YALIS-veggen som representerer bedre hell i 2020.

innvendig dørhåndtak

Her er en video for referanse, og selskapets kunngjøring om forebygging og kontroll vil oppdateres på våre sosiale medieplattformer.Følg oss nå: @yalisdesign

firkantet dørhåndtak

Innleggstid: 20. mars 2021

Send din melding til oss: