Innvendige dørlåsprodusenter tar deg til å kjenne typen låsesylindere

innvendig dørlåsser en slags tunge dørlåser som vi ofte møter i livet vårt.Som navnet tilsier,innvendig dørlåss er dørlåser som brukes i hus, som soveromsdørlåser, baderomsdørlåser, studiedørlåser osv. Denne typen dørlås har mye oppmerksomhet i utvelgelsesprosessen, blant annet låsesylinderen er nøkkelen til utvalget , og valget av låsesylinder vil direkte påvirke kvaliteten og sikkerheten til dørlåsen.Personalet tilinnvendig dørlås produsenter vil fortelle deg om typene og egenskapene til låsesylindere.

 skinn-dørhåndtak

De vanlige låsesylindere på markedet er: ABC tre nivåer, hvorav tyverisikringsnivået øker gradvis fra venstre mot høyre, og C-nivå dørlås har best tyverisikring.

 

Klasse A låsesylinder:

 

Dette er en veldig vanlig type på markedet.Mange utviklere leverer låsesylindere med A-klasse låsesylindere.Denne typen låsesylinder har en enkel innvendig struktur, få kortplasser, lav pris og dårlige tyverisikringsegenskaper.Derfor anbefales det at etter å ha kjøpt nytt hus, er det best å sjekke om låsesylinderen til din egen dørlås er klasse A. Ta i så fall kontakt med opplåsingsmesteren for å bytte den i tide.

 

Klasse B låsesylinder:

 

Forskjellig fra A-nivå låsesylinder, B-nivå låsesylinder har bedre anti-tyveriegenskaper.Låsesylinderen inneholder to rader med slisser, som kan sørge for at vanlige tyver ikke kan åpne den innen 10 minutter.Denne typen låsesylinder brukes også av mange eiere.velge.

 

Klasse C låsesylinder:

 

C-nivå låsesylinder er den beste tyverisikringsegenskapen for tiden.Med mindre dørlåsen er voldsomt skadet, er sannsynligheten for at dørlåsen åpnes svært lav.Staten krever at opplåsingstiden er innenfor 200 minutter.Prisen på denne låsesylinderen er relativt høy, brukes ikke i vanlige husholdninger, vanligvis i finansrommet eller finansnæringen.

 

Gjennom introduksjonen avinnvendig dørlås produsenter, tror jeg at alle har en viss forståelse av den vanlige klassifiseringen og typene av låsesylindere.Hvis du vil vite mer ominnvendig dørlåss, kan du besøke nettstedet vårt for konsultasjon.


Innleggstid: Jan-10-2022

Send din melding til oss: