Hvordan velge en sikker innendørs dørlås

Med fremgangen i samfunnsutviklingen har sikkerhet fått stor oppmerksomhet, spesielt innendørs sikkerhet.Innendørs dørlåserer et viktig tiltak for å sikre innendørs sikkerhet.Dørlåser utvikles nå mer og mer intelligent og sikkert.Hvordan velge en safeinnendørs dørlås, og hvordan velge en innendørs dørlås?

https://www.yalisdesign.com/guard-product/

Utvalgselementer for trygge dørlåser innendørs:

1. Ved kjøp av innendørs dørlås, sjekk produsenten for å se om det finnes en merket dørlås med kvalitetssikring.

2. Når du velger en innendørs dørlås, må du være oppmerksom på retningen på døren hjemme.

3. Før du kjøper en lås, bruk et målebånd for å måle bredden på dørkarmen.Den sfæriske låsen og håndtakslåsen kan ikke installeres på en dør med en bredde mindre enn 90 cm.

4. Les manualen nøye før montering, fjern enden med forsikring, og monter den på dørkarmen.Ikke fjern enden med nøkkelen.

5. Hvis interiøretdørlåshar vært brukt i en periode og låsekjernen viser seg å være ufleksibel, vær forsiktig så du ikke heller motorolje i den, du kan helle blyantstøv i nøkkelhullet, fordi motoroljen er lett å flekke, og etter en lang tidsperiode, vil det danne skitt og påvirke dørlåsen.Service liv.

6. Husk å ikke tørke av overflaten på låsekroppen med et vått håndkle eller en gjenstand med vann.Dette vil lett gjøre låskroppen rusten og påvirke bruken.


Innleggstid: 18. desember 2021

Send din melding til oss: