10 typer dørlåser for å holde hjemmet ditt trygt

Det kan være vanskelig å vite hvilken dørlås som passer for deg, spesielt med så mange forskjellige typer på markedet.

Med alle de forskjellige typene dørlåser på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilken som passer for deg. Går du med en tradisjonell deadbolt? Eller kanskje et nøkkelfritt system er mer din stil?

Vi har laget denne guiden for å gjøre din beslutning enklere.

Dørlåser kommer i en rekke former, størrelser og stiler. Men de tjener alle samme formål: å holde hjemmet eller bedriften din trygg.

Minimalistisk dørlåsmarked

Her er de 10 grunnleggende typene dørlåser og nøkkelfunksjonene deres

1. Deadbolt låser

Deadbolt-låser er noen av de vanligste og mest effektive typene dørlåser. De består av en bolt som settes inn i dørkarmen, noe som gjør det svært vanskelig å tvinge opp. Deadbolts er tilgjengelige i enkel eller dobbel sylinder versjoner. Ensylindrede deadbolts kan åpnes med nøkkel fra enten innsiden eller utsiden, mens doble sylinder deadbolts krever at en nøkkel brukes fra begge sider.

Dørlåser kan beskytte hjemmet ditt2. Håndtakslåser

Håndtakslåser er en annen vanlig type dørlås. De brukes ofte på dører som fører til utsiden, da de kan åpnes raskt i en nødssituasjon. Spakhåndtakslåser kan låses fra innsiden med en dreieknapp eller spak, og de fleste har også en deadbolt for ekstra sikkerhet.

3. Knottlåser

Knopplåser er en av de mest grunnleggende typene dørlåser. De består av en knott som dreies for å låse og åpne døren. Knottlåser er ikke like sikre som andre typer dørlåser, men de kan være praktiske for dører som ikke brukes ofte eller som ikke krever et høyt sikkerhetsnivå.

4. Innstikkslåser

Innstikkslåser er en type dørlås med høy sikkerhet som ofte brukes på ytterdører. De monteres i en lomme i dørens kant og kan åpnes med nøkkel eller tommelfinger. Innstikkslåser er vanskeligere å installere enn andre typer dørlåser, men de tilbyr overlegen sikkerhet

5. Elektroniske dørlåser

Elektroniske dørlåser er en type dørlås som bruker en batteridrevet motor for å låse opp døren. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler, inkludert nøkkelfri adgang, fjerntilgang og biometrisk fingeravtrykkskanning. Elektroniske dørlåser tilbyr et høyt nivå av sikkerhet og bekvemmelighet, men de er også den dyreste typen dørlås.

6.Dørlåser med nøkkellåsMinimalistisk design av dørhåndtak for hjemmet ditt

Deadbolt dørlåser med nøkkel ligner på vanlige deadbolt dørlåser, men de krever en nøkkel for å låses opp. De er tilgjengelige i både enkelt- og dobbelsylindrede versjoner og gir et ekstra lag med sikkerhet for hjemmet ditt.

7. Kombinasjonsdørlåser

Kombinasjonsdørlåser er en type dørlås som bruker en kombinasjon av tall, bokstaver eller symboler for å låse opp døren. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler, inkludert nøkkelfri adgang og ekstern tilgang. Kombinasjonsdørlåser tilbyr et høyt nivå av sikkerhet og bekvemmelighet, men de er også den dyreste typen dørlås.

8. Deadbolt låser

Deadbolt-låser er en type dørlås som bruker en metallbolt for å sikre døren. De er tilgjengelige i både enkelt- og dobbelsylindrede versjoner og gir et ekstra lag med sikkerhet for hjemmet ditt.

9.Dørlåser med håndtak

Dørlåser med spakhåndtak er en type dørlås som bruker en spak for å sikre døren. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler, inkludert nøkkelfri adgang og fjerntilgang. Dørlåser med håndtak gir et høyt nivå av sikkerhet og bekvemmelighet, men de er også den dyreste typen dørlås.

10. Dørlåser med nøkkel

Dørlåser med nøkkel er en type dørlås som bruker en nøkkel for å låse opp døren. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler, inkludert nøkkelfri adgang og fjerntilgang. Dørlåser med nøkkel gir et høyt nivå av sikkerhet og bekvemmelighet, men de er også den dyreste typen dørlås.

Du er velkommen til å konsultere

Du ser etter en ny dørlås, og du vil ha det beste.

Vi kan hjelpe! Vi har all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om hvilken type dørlås som passer best for dine behov.

Ikke bare er Yalis-låser noen av de beste på markedet, men vi tilbyr også installasjons- og reparasjonstjenester. Så enten du er huseier eller bedriftseier, kan vi hjelpe deg med å holde eiendommen din trygg og sikker.


Innleggstid: 23. mai 2024

Send din melding til oss: